Mrxw1mfistm7tzpkqudd

Bekräfta släktskap med Family Finder - med expertstöd

Lär dig allt om hur du hittar och bekräftar släktskap med dina DNA-matchningar!

Har du kört fast och kommer inte vidare med ditt Family Finder? Har du letat släktträd upp och ner för att hitta en möjlig koppling till dina matcher utan framgång? Eller vill du bara lära dig allt du kan om detta spännande område? Då är detta kursen för dig.

Den här kursen riktar sig till dig som har jobbat med ditt Family Finder ett tag och nu vill gå på djupet för att kunna hitta och bekräfta släktskap.

Du kommer att få lära dig allt om hur du hittar och bekräftar släktskap med hjälp av något som kallas för triangulering. Du får lära dig allt om X-matcher, hur du får röda & blå gubbar och mycket, mycket mer. Dessutom ingår två unika verktyg som du bara hittar i denna kurs.

När du är klar med kursen kommer du att kunna triangulera och bekräfta släktskap som ett riktigt DNA-proffs!

Ställ frågor när du funderar på något! Vi går in varje vardag (på förmiddagar) och svarar. När du köpt kursen har du tillgång till expertstöd i tre månader. Därefter övergår kursen till självstudiekurs.
Din lärare på kursen


Peter & Christina
Peter & Christina

Peter & Christina är den bästa kombon av utbildare inom DNA-släktforskningen. Ta del av deras kunskaper och pedagogiska kurser!


Kursinnehåll


  Introduktion
Tillgänglig efter dagar
dagar sedan du anmält dig
  Utvärdering
Tillgänglig efter dagar
dagar sedan du anmält dig
  Facit
Tillgänglig efter dagar
dagar sedan du anmält dig

Kurser som ingår i köpetBörja här
- introduktion till våra kurser
Peter & Christina

Normalpris: 0 kr


Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar nu och har ingen sluttid! Det är en kurs som du genomför helt i din egen takt - du bestämmer när du börjar och när du slutar. Och du kan genomföra kursen om och om igen.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Från den dag du köper kursen har du tillgång till den tillsvidare . Om du köper Expertstödsvarianten har du möjlighet att ställa frågor till oss under tre månader från inköpsdatum. Du kan gå kursen hur många gånger som helst.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill verkligen inte att du ska vara missnöjd! Om du är missnöjd med ditt köp, kontakta oss inom 30 dagar så får du full återbetalning.

Är du nyfiken på kursen?