Nzyvteasraga3ezef3dr

Kom igång med Y-DNA Självstudiekurs

Förstå var i mänsklighetens släktträd du hör hemma och hur nära släkt du är med dina matchningar.

Resultaten från ett Y-DNA test ger dig möjlighet att bekräfta faderskap, spåra släkten i tiden före de skriftliga källorna och följa fädernelinjens väg över tusentals år. I den här kursen ger vi dig grundläggande kunskaper i hur du ska förstå ditt testresultat från ett Y-DNA test och hitta din egen plats i det stora världsomspännande Y-DNA-trädet.


Din lärare på kursen


Peter & Christina
Peter & Christina

Peter & Christina är den bästa kombon av utbildare inom DNA-släktforskningen. Ta del av deras kunskaper och pedagogiska kurser!


Kursinnehåll


  0. Kursintroduktion
Tillgänglig efter dagar
dagar sedan du anmält dig
  Utvärdering
Tillgänglig efter dagar
dagar sedan du anmält dig

Kurser som ingår i köpetBörja här
- introduktion till våra kurser
Peter & Christina

Normalpris: 0 kr


Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar nu och har ingen sluttid! Det är en kurs som du genomför helt i din egen takt - du bestämmer när du börjar och när du slutar. Och du kan genomföra kursen om och om igen.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Från den dag du köper kursen har du tillgång till den tillsvidare. Om du köper Experstödsvarianten har du möjlighet att ställa frågor till oss under tre månader från inköpsdatum. Du kan gå kursen hur många gånger som helst.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill verkligen inte att du ska vara missnöjd! Om du är missnöjd med ditt köp, kontakta oss inom 30 dagar så får du full återbetalning.

Är du nyfiken på kursen?