Muf567hyt645mynrzjua

Lär dig allt om ditt mtDNA - med expertstöd

Hitta förhistoriska släktingar och förstå hur nära släkt du är med dina matchningar.

Resultaten från ett test av ditt mitokondrie-DNA (som du ärvt från mamma, mormor o.s.v.) ger dig möjlighet att följa din mödernelinjes vandring genom tusentals år och att bekräfta din släktforskning.

I den här kursen ger vi dig de kunskaper du behöver för att förstå och dra slutsatser av ditt testresultat från ett mtDNA test. Du kommer att få söka rätt på förhistoriska släktingar och ta reda på när, var och hur de levde. Bered dig på en lång spännande resa tillbaka genom årtusendena!

Du kan i lugn och ro, hemma framför datorn, gå igenom kursen när det passar dig i din egen takt. Vi blandar föreläsningar med skärmgenomgångar och praktiska övningar. Ställ frågor när du funderar på något! Vi går in varje vardag (på förmiddagar) och svarar.

När du köpt kursen har du tillgång till expertstöd i tre månader. Därefter övergår kursen till självstudiekurs.


Din lärare på kursen


Peter & Annika
Peter & Annika

Kursinnehåll


  0. Introduktion
Tillgänglig efter dagar
dagar sedan du anmält dig
  Utvärdering
Tillgänglig efter dagar
dagar sedan du anmält dig
  Facit
Tillgänglig efter dagar
dagar sedan du anmält dig

Kurser som ingår i köpetBörja här
- introduktion till våra kurser
Peter & Christina

Normalpris: 0 kr


Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar nu och har ingen sluttid! Det är en kurs som du genomför helt i din egen takt - du bestämmer när du börjar och när du slutar. Och du kan genomföra kursen om och om igen.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Från den dag du köper kursen har du tillgång till den tillsvidare. I Expertstödsvarianten har du möjlighet att ställa frågor till oss under tre månader från inköpsdatum. Därefter övergår kursen till självstudiekurs. Du kan gå kursen hur många gånger som helst.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill verkligen inte att du ska vara missnöjd! Om du är missnöjd med ditt köp, kontakta oss inom 30 dagar så får du full återbetalning.

Är du nyfiken på kursen?